جهت مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید: 09358700692

جهت مشاوره با ما تماس بگیرید
جراحی زیبایی پروتز سینه

عنوان‌های محتوا

جراحی پروتز سینه رایج ترین روش های زیبایی سینه

عمل پروتز سینه دلایل مختلفی وجود دارد که یک فرد از فرم یا حالت سینه خود ناراضی باشد. افزایش سن، دوران بارداری یا شیردهی، کاهش وزن، ابتلا به برخی بیماری‌ها و وراثت مهم‌ترین عوامل تعیین فرم و حالت سینه‌ها هستند. از آنجا که سینه تأثیری به‌سزایی در تناسب اندام دارد، بسیاری از بانوان به دنبال راهی برای افزایش اندازه یا رفع افتادگی سینه خود هستند. انجام برخی فعالیت‌های ورزشی در تغییر فرم سینه و افزایش حجم آن مؤثر است. اما این تأثیر بسیار کم و ناچیز بوده و نمی‌تواند ویژگی‌های ارثی فرد را تغییر دهد. جراحی پروتز سینه یکی از روش‌های کاربردی برای تغییر اندازه سینه و اصلاح فرم آن است. آشنایی با ویژگی‌های کلیدی در انتخاب بهترین جراح پروتز سینه مهمترین عامل برای کاهش عوارض جانبی این جراحی است.

عمل پروتز سینه - بهترین جراح پروتز سینه خانم

همچنین بخوانید : لیفت سینه با ترماژ

پروتز سینه چیست و دلایل انجام آن چیست؟

پروتز سینه بافتی مشابه سینه بانوان دارد که با استفاده از تکنیک‌ها و روش‌های خاص در بافت سینه قرار می‌گیرد. فرم و حالت پروتز‌های سینه متنوع بوده و متقاضی می‌تواند بر اساس نیاز و سلیقه خود بهترین نمونه را انتخاب کند. اما توصیه اصلی ما این است برای انتخاب پروتز مناسب با پزشک خود صحبت کنید.

در یک دسته‌بندی کلی می‌توان پروتز‌های سینه را به دو دسته سیلیکونی و سالینی تقسیم کرد. استفاده از پروتز‌های سیلیکونی به دلیل ظاهر بسیار طبیعی سینه بعد از عمل به یکی از روش‌های کاربردی اصلاح فرم سینه تبدیل شده است.

استفاده از پروتز در موارد مختلفی کاربرد دارد بنابراین، بهتر است که انواع پروتز سینه را بشناسید. بانوانی که به دلیل وراثت سینه‌های کوچک و تخت دارند، افرادی که به دلیل ابتلا به سرطان پستان، سینه‌های خود را تخلیه کرده‌اند، بانوانی که علاقه دارند سینه‌هایی بزرگتر داشته باشند و خانم‌هایی که به دلیل دوران بارداری و تغییرات هورمونی با بدفرمی سینه درگیر هستند می‌توانند از این تکنیک برای تناسب اندام خود استفاده کنند.

بهترین جراح پروتز سینه خانم

کاندید مناسب برای پروتز سینه

سینه‌های کوچک می‌تواند یکی از نگرانی‌های بزرگ بانوان در دنیای مدرن باشد. در برخی موارد، تأثیرات مخرب این عارضه، زندگی فردی و اجتماعی بانوان را با مشکل مواجه می‌کند. یکی از روش‌ها مدرن برای تغییر اندازه سینه، جراحی پروتز است. اولین عامل برای انتخاب کاندید مناسب این جراحی، محدوده سنی متقاضی است.

متقاضی جراحی بزرگ کردن سینه، باید در محدوده سنی ۱۸ تا ۶۵ سال باشد. هیچ از متخصصین زیبایی استفاده از پروتز را برای افراد کمتر از ۱۸ سال مجاز نمی‌دانند. زیرا دوره رشدی فرد کامل نشده و ممکن است بعد از اتمام ۱۸ سالگی تغییرات جدی در فرم و اندازه سینه‌ها ایجاد شود. سلامت جسمانی و روانی، عدم ابتلا به برخی بیماری‌ها و تصورات واقع‌بینانه از نتیجه عمل در تعیین کاندید مناسب پروتز سینه ضروری است. علاوه بر این، دسته‌های زیر کاندید‌های مناسبی برای این جراحی هستند:

  • بانوانی که سینه‌هایشان از رشد کافی برخوردار نیست و برای افزایش حجم آن‌ها تنها راه استفاده از پروتز است.
  • خانم‌هایی که به دلیل ابتلا به سرطان، عمل ماستکتومی یا تخلیه سینه انجام داده‌اند.
  • خانم‌هایی که به مشکل عدم تقارن سینه دچار هستند.

بهترین جراح پروتز سینه

چه کسانی نباید از پروتز سینه استفاده کنند؟

استفاده از مهارت و تجربه بهترین جراح پروتز سینه زمانی به تناسب اندام و رفع مشکلات ساختاری سینه کمک می‌کند که فرد در دسته‌های زیر قرار نداشته باشد:

  • بانوان باردار و افرادی که قصد دارند در آینده نزدیک اقدام به بارداری کنند.
  • بانوان در دوره شیردهی، توصیه می‌کنیم جراحی پروتز سینه را به ۶ ماه بعد از اتمام دوره شیردهی موکول کنید.
  • استفاده از پروتز سینه گزینه مناسبی برای افراد مبتلا به بیماری‌های روماتیسمی یا بیماری‌های وابسته به بافت کلاژن نخواهد بود.
  • افرادی که با مشکل انعقاد خون درگیر هستند یا سرعت بهبود زخم‌های آن‌ها کند است، کاندید مناسبی برای این عمل زیبایی نیستند.
  • بیماران مبتلا به سرطان که درمان آن‌ها هنوز ادامه دارد.
  • افرادی که دارو‌های رقیق‌کننده خون مصرف می‌کنند.
  • افراد مبتلا به مشکلات آریتمی یا تپش شدید قلب، کاندید مناسب جراحی پروتز نیستند.
  • بیماران دیابتی و افرادی که خواسته آن‌ها از این جراحی مشخص نیست.

برای مشاوره رایگان تماس بگیرید!

مراحل انجام جراحی پروتز سینه

قبل از انتخاب بهترین جراح پروتز سینه باید اطلاع کافی از نحوه این عمل داشته باشید. اولین مرحله این جراحی، ایجاد برش برای جاگذاری پروتز‌ها است. زیر هاله نوک سینه، زیر سینه، زیر بغل و بالای شکم بهترین نواحی برای برش بافت سینه هستند. جاگذاری پروتز بر اساس فرم و حالت اولیه پستان انجام می‌شود. بر اساس این مورد، زیر پوست و بافت نرم سینه یا پشت بافت ماهیچه‌ای آن دو مکان مناسب برای جاگذاری پروتز خواهد بود.

در خانم‌هایی که بافت سینه بسیار کوچکی دارند، پروتز‌ها باید در پشت عضلات سینه قرار بگیرند. زیرا قرار دادن پروتز در زیر پوست سبب مشخص شدن لبه‌های آن می‌شود. در خانم‌هایی که حجم سینه خوبی دارند و به دلیل بارداری، شیردهی یا کاهش وزن به افتادگی سینه دچار شده‌اند، پروتز باید روی ماهیچه‌ها و دقیقاً زیر بافت نرم پستان قرار بگیرد.

همچنین بخوانید : بهترین جراح زیبایی سینه

انواع برش در جراحی پروتز سینه

پروتز می‌تواند در قسمت رویی یا زیر عضله پکتورال قرار بگیرد. انتخاب محل قرارگیری پروتز‌ها به نیاز متقاضی و تشخیص پزشک وابسته است. با این حال، چهار تکنیک کلی برای جاگذاری پروتز وجود دارد.

  •  روش زیر عضله‌ای کامل یا ساب پکتورال

این تکنیک به بهبود نمای قسمت فوقانی پستان کمک می‌کند و احتمال بروز انقباض کپسولی به حداقل می‌رسد. در نهایت بافت پستان در ماموگرافی به خوبی مشخص است. اما فرد بعد از این جراحی درد و ناراحتی نسبتاً زیادی تحمل خواهد کرد که به دلیل دیسکسیون زیر عضله‌ای است. علاوه بر این، احتمال بدشکلی پروتز در اثر انقباض عضله پکتورال وجود دارد.

انواع برش در جراحی پروتز سینه

·  روش زیر غده‌ای یا ساب گلاندولر

اغلب افراد تصور می‌کنند انجام این تکنیک به معنی کاهش درد و پیشگیری از دیسکسیون بعد از عمل است که این تصور کاملاً اشتباه است. معایب زیاد این تکنیک باعث شده که اغلب متخصصان زیبایی به جز در موارد نادر به سراغ آن نروند. زیرا نتیجه این نوع برش در قسمت فوقانی پستان جالب نخواهد بود. احتمال ایجاد چین خوردگی در این تکنیک بیش از سایر موارد است. انقباض کپسولی و اشکال در ماموگرافی دو مورد دیگر از معایب این برش محسوب می‌شوند.

برش در جراحی پروتز سینه

· روش ساب فاسیال

برخی جراحان معتقد هستند این تکنیک مانند برش نوع اول در کاهش ایجاد انقباض کپسولی نقش مهمی دارد. درد بعد از عمل نیز به مراتب کمتر است. اما به دلیل اینکه لایه فاسیلی بسیار نازک است به دیسکسیون دقیق‌تری نیاز خواهیم داشت.

روش ساب فاسیال پروتز سینه

·  روش دوگانه یا dual-plane

در این تکنیک پروتز در زیر غده و قسمتی از عضله قرار می‌گیرد. در این برش تمام معایب روش زیر عضله‌ای برطرف شده و عضله می‌تواند پوشش و حمایت همه جانبه‌ای از پروتز فراهم کند. این تکنیک از بروز افتادگی کاذب پستان بر عضله و دفرمه شده سینه جلوگیری می‌کند.

پروتز سینه روش دوگانه یا dual-plane

مدل های مختلف پروتز سینه​

پروتز‌های سینه انواع مختلفی دارند. تنوع پروتز‌ها شرایط برای استفاده از آن‌ها در موقعیت‌های مختلف را فراهم می‌کند.

پروتز‌های متحرک

این نوع پروتز‌ها رایج‌ترین و محبوب‌ترین محصول موجود در بازار هستند. این محصول از بافت اسفنجی نرم ساخته شده و به وسیله کاپ سوتین در زیر یا کنار سینه قرار می‌گیرند. این نوع پروتز‌ها برای استفاده‌های روزمره و زیر لباس طراحی شده‌اند. استفاده از این محصول برای مهمانی‌ها، کاربرد روزانه و عکاسی‌های حرفه‌ای مناسب است.

پزوتز سینه متحرک

پروتز‌های سینه دائمی

این محصول توسط شرکت‌های تولید‌کننده تجهیزات و لوازم پزشکی ساخته می‌شوند. اگر به دنبال انتخاب بهترین جراح پروتز سینه در تهران هستید، باید برای انتخاب پروتز مناسب بر بررسی این محصول متمرکز شوید. این نوع پروتز‌ها از نظر شکل و فرم متنوع بوده و تناسب بالایی با سینه‌های طبیعی دارند. برای جاگذاری آن‌ها در زیر پوست سینه یا بافت عضله به جراحی نیاز داریم.

پروتز دائم سینه

تقسیم‌بندی پروتز‌ها بر اساس جنس

انتخاب جنس باکیفیت و بادوام دغدغه اصلی افرادی است که کاندید مناسب استفاده از پروتز هستند. این محصول از نظر مواد سازنده به دو دسته تقسیم می‌شود.

پروتز سینه سیلیکونی

این پروتز‌ها ساختار بسیار نرمی دارند و از ژل سیلیکون ساخته شده‌اند. پروتز سیلیکونی شباهت بسیار زیادی به بافت اصلی پستان بانوان دارد و از طریق ایمپلنت درون سینه قرار می‌گیرد. خانم‌هایی که علاقه دارند بعد از عمل، سینه آن‌ها فرم و حالت طبیعی داشته باشد، باید به سراغ انتخاب پروتز سیلیکونی بروند. اندازه، فرم و شکل این نوع پروتز‌ها متنوع بوده و می‌توانید با توجه به سلیقه و نیاز خود پروتز مناسب را انتخاب کنید.

همچنین بخوانید : سوتین مخصوص بعد از ماموپلاستی

پروتز سالینی

در تولید این پروتز‌ها از آب نمک استریل شده استفاده می‌شود. اما در ساخت پوسته آن از مواد سیلیکونی استفاده شده است. در برخی نمونه‌های سالینی، بعد از قرار دادن پروتز در محل مناسب آب نمک وارد آن می‌شود. این روش سبب می‌شود که اندازه سینه را با توجه به نیاز متقاضی بزرگ یا کوچک کرد. اما در برخی مدل‌ها، آب نمک در پروتز وجود دارد و تغییر حجم آن بعد از عمل غیرممکن است.

پروتز سینه سالینی

پروتز‌های سینه بر اساس شکل ظاهری

تفاوت در فرم بدنی خانم‌ها، تولید پروتز‌های دارای شکل‌های مختلف را ضروری کرده است. در حالت کلی دو نمونه از پرکاربردترین پروتز‌ها در جراحی‌های سینه به دو مدل گرد و قطره اشکلی تقسیم می‌شوند.

پروتز‌های گرد

استفاده از این محصول به بزرگ و برجسته شدن سینه کمک می‌کند. می‌توان آن را بین ماهیچه و بافت طبیعی سینه یا زیر عضله و بافت غده قرار داد. تنوع اندازه آن بالا است و می‌توانید بهترین مورد را با توجه به نوع سینه و فرم بدنی خود انتخاب کنید. انتخاب ایمپلنت‌های گرد به افزایش حجم سینه در قسمت بالا و پایین پستان منجر می‌شود.

پروتز سینه گرد

پروتز‌های قطره اشکی یا آناتومیکال

خانم‌هایی که در آنها پهنای قسمت تحتانی و بیرونی سینه‌ها بیش از نوک پستان است، بهترین کاندید برای استفاده از این نوع پروتز‌ها هستند. اگر علاقه دارید بعد از عمل ظاهر سینه‌های شما کاملاً طبیعی باشد از انتخاب این ایمپلنت پشیمان نمی‌شوید.

پروتز‌های قطره اشکی یا آناتومیکال

تقسیم‌بندی پروتز‌ها بر اساس حجم

پروتز‌های دارای برجستگی کم

عرض پایه زیاد این پروتز‌ها سبب کاهش برجستگی آن‌ها شده است. اگر از پهلو به این نوع پروتز دقت کنید، تقریباً صاف به نظر می‌رسند. ظاهر طبیعی و برش بسیار محدود در حین جراحی دو مزیت مهمی است که استفاده از این نوع پروتز‌ها را منطقی می‌کند. خانم‌هایی با سینه کامل یا قاب سینه پهن بهترین گزینه برای استفاده از این محصول هستند.

پروتز‌های دارای برجستگی متوسط

اگر به دنبال بهترین جراح پروتز سینه برای ایجاد ظاهر طبیعی در سینه خود هستید، انتخاب ایمپلنت‌های دارای برجستگی متوسط مناسب است. این پروتز‌ها نوعی استاندارد طلایی در صنعت زیبایی هستند. فرم و حالت سینه‌ها بعد از عمل کاملاً طبیعی خواهد بود. بانوانی که عرض سینه متوسط دارند، باید انتخاب این نوع پروتز‌ها را در اولویت قرار دهند.

پروتز‌های دارای برجستگی زیاد

پهنای پایه این نوع پروتز بسیار کم است. به همین دلیل، استفاده از آن به پر، گرد و برجسته شدن سینه‌ها بعد از عمل کمک می‌کند. باید بدانید استفاده از این نوع پروتز سبب می‌شود که برجستگی قسمت بالای سینه بعد از عمل بیشتر باشد. خانم‌هایی که عرض سینه بسیار کوچک دارند، بهترین کاندید برای این نوع پروتز هستند.

بیشتر بخوانید: اقدامات مورد نیاز قبل از عمل جراحی پروتز سینه

پروتز سینه بر اساس حجم

مراقبت‌های قبل و بعد از عمل پروتز سینه

زمانی که موفق به انتخاب بهترین جراح پروتز سینه و پروتز مناسب برای عمل شدید، باید برخی دستورالعمل‌ها را قبل و بعد از جراحی رعایت کنید. پزشک در جلسه مشاوره لیست کاملی از مراقبت‌های عمل را در اختیار شما قرار می‌دهد. دستیابی به نتیجه دلخواه تنها در صورتی امکان‌پذیر است که تمام موارد زیر را رعایت کنید.

مراقبت‌های قبل از عمل پروتز سینه

ما در این مقاله تعداد از مراقبت ها را لیست کرده ایم اما برای اطلاعات بیشتر به مقاله اقدامات مورد نیاز قبل از عمل جراحی پروتز سینه مراجعه کنید.

  • انتخاب سوتین دارای اندازه مناسب
  • انتخاب اندازه و شکل پروتز
  • انجام تست‌های بارداری برای اطمینان از اینکه متقاضی باردار نیست.
  • انجام آزمایشات و عکسبرداری برای اطمینان از سلامت جسمانی و وضعیت مطلوب پستان
  • تعیین محل مناسب برای برش و قرارگیری پروتز‌ها
  • پرهیز از خوردن و آشامیدن حدود ۸ ساعت قبل از عمل
  • استحمام شب قبل از عمل؛ زیرا تا چند روز بعد از جراحی حمام غیرممکن است
  • پرهیز از مصرف دارو‌های رقیق‌کننده خون، دارو‌های ضد التهاب غیراستروئیدی و دارو‌های ضد انعقاد خون
  • پرهیز از مصرف مشروبات الکلی و استعمال دخانیات دو هفته قبل از عمل

مراقبت‌های قبل از عمل پروتز سینه

بیشتر بخوانید: آیا تزریق ژل به سینه روش مناسبی برای بزرگ کردن سینه است؟

مراقبت‌های بعد از عمل پروتز سینه

تعدادی از مراقبت های بعد از جراحی پروتز لیست شده اگر جز افرادی هستید که این عمل را انجام دادید یا میخواهید اقدام کنید برای اطلاعات بیشتر از مراقبت ها می توانید. مقاله مراقبت‌های بعد از جراحی پروتز سینه مطالعه کنید

  • پرهیز از نوشیدن مشروبات الکلی، استعمال دخانیات تا دو هفته بعد از عمل
  • افزایش مصرف مایعات و کاهش مصرف مواد حاوی نمک
  • افزایش مصرف میوه و سبزیجات تازه (اولویت با مواد دارای ویتامین ث)
  • اجتناب از مصرف خودسرانه دارو یا مکمل
  • مصرف به موقع آنتی بیوتیک‌ها برای جلوگیری از بروز عفونت
  • پیاده‌روی آرام برای جلوگیری از ایجاد لخته خون
  • پرهیز از انجام فعالیت‌های ورزشی سنگین و بلند کردن اجسام تا دو هفته بعد از عمل
  • استفاده از سوتین‌های طبی تا سه ماه بعد از جراحی
  • استراحت کافی

دوران نقاهت عمل پروتز سینه چقدر است؟

طولانی شدن دوره نقاهت به دو عامل وابسته است. عامل اول مهارت و تجربه جراح بوده و عامل دوم به میزان رعایت دستورالعمل‌های مراقبتی مربوط می‌شود. افرادی که عملکرد خوبی در مرحله انتخاب بهترین جراح پروتز سینه داشته‌اند بدون شک درد کمتری تجربه خواهند کرد، دوره نقاهت آن‌ها کوتاه‌تر بوده و نتیجه عمل عالی و ماندگارتر است. در حالت کلی، می‌توان دوره نقاهت این جراحی را کوتاه دانست. درد، کبودی و تورم ناحیه عمل معمولاً در بازه زمانی ۱۰ تا ۱۴ روز برطرف می‌شود. به همین دلیل انجام فعالیت‌های عادی روزانه در پایان هفته دوم بعد از عمل امکان‌پذیر است.

بهترین جراح پروتز سینه چه ویژگی‌هایی دارد؟

برای اینکه در انتخاب جراح عملکرد خوبی داشته باشید و دغدغه و دل نگرانی های شما بابت انتخاب بهترین جراح سینه کم شود ادامه مقاله را بخوانید چرا که ، آشنایی با ویژگی‌های یک جراح خوب برای شما مفید است.

  •  برخورداری از علم، دانش و تخصص

بدون شک پزشکی که دارای تخصص جراحی پستان باشد، با ریزه‌کاری‌های این عمل آشنایی بیشتری دارد. دلیل اصلی توجه به این عامل در انتخاب بهترین جراح پروتز سینه این است که چنین فردی می‌تواند چالش‌های جراحی را مدیریت کند و در انتخاب بهترین تکنیک برش یا پروتز عملکرد بهتری داشته باشد.

  •  تجربه و مهارت کافی در حوزه جراحی سینه

سعی کنید در انتخاب پزشک قبل از هر چیزی به سراغ بررسی کارنامه کاری او بروید. جراحی که در کارنامه خود سابقه انجام جراحی‌های موفق در حوزه پروتز سینه دارد، بهترین گزینه برای انجام این عمل است.

  • مهارت‌های اخلاقی و رفتاری

در انتها، انتخاب پزشک اخلاق‌مدار را در اولویت قرار دهید. افرادی که متقاضی پروتز سینه هستند از نظر روانی، شرایط اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی با یکدیگر متفاوتند. جراح اخلاق‌مدار قادر است به بهترین شکل با این افراد ارتباط برقرار کرده و در آرامش ذهنی و روانی آن‌ها گام مهمی بردارد.

  •  آشنایی با روش‌های نوین جراحی

استفاده از تکنیک‌های قدیمی علاوه بر اینکه دوره نقاهت طولانی‌تر دارد، بیمار را با عوارض وخیم‌تری درگیر می‌کند. جای زخم باقی‌مانده از تکنیک‌های قدیمی نیز مشخص‌تر و بیشتر از تکنیک‌های مدرن است. پس، آشنایی جراح با روش‌های مدرن و تکنیک‌های نوین جراحی به کاهش دوره نقاهت و ماندگاری نتایج کمک می‌کند.

بهترین جراح پروتز سینه

عوارض عمل پروتز سینه

عوارض جراحی پروتز سینه به دو دسته عوارض عمومی و شدید تقسیم می‌شوند. عوارض عمومی کاملاً طبیعی هستند و به مرور تا پایان دوره نقاهت برطرف می‌شوند. اما عوارض شدید معمولاً به دلیل قصور پزشکی یا عدم رعایت مراقبت‌های بعد از عمل ایجاد می‌شوند. با مشاهده هر یک از عوارض شدید بعد از جراحی باید سریعاً با پزشک خود صحبت کنید.

عوارض عمومی

  • التهاب و قرمز شدن پوست سینه در ناحیه عمل
  • تورم
  • سوزش محل عمل
  • درد موقت
  • گرفتگی قفسه سینه

عوارض شایع

  • جای زخم ضخیم و مشخص
  • سخت شدن بافت سینه به دلیل انقباض بافت همبند
  • پاره شدن و نشت محتویات درون پروتز
  • ایجاد چین‌خوردگی در پروتز
  • چرخیدن پروتز درون سینه
  • عفونت
  • موج‌دار شدن پروتز
  • از بین رفتن قابلیت شیردهی
  • آسیب عصبی و بی‌حسی نوک پستان
  • خونریزی
  • حساسیت‌های شدید ناشی از داروی بیهوشی
  • ایجاد لخته خون در عروق قلبی
  • نامتقارن شدن سینه‌ها
  • احساس درد طولانی مدت در نوک پستان
  • آتروفی یا تحلیل بافت پستان
  • نازک یا چروک شدن بافت سینه‌ها
  • تشکیل رسوبات سفت کلسیمی درون سینه
  • تشکیل بافت همبند اطراف ناحیه برش
  • بدفرمی دیواره قفسه سینه
  • عدم التیام زخم‌ها
  • تورم غدد لنفاوی

همچنین بخوانید : لیفت سینه یا ماستوپکسی

جای زخم چه زمانی بهبود پیدا می‌کند؟

از آنجا که جراحی پروتز سینه از طریق بیهوشی، برش و بخیه انجام می‌شود بهبود زخم‌ها و جای اسکار بعد از عمل دغدغه اصلی بانوان است. میزان برش و زخم ناشی از آن در افراد مختلف با یکدیگر متفاوت است. از سوی دیگر، بهبودی زخم و جای زخم به سیستم ایمنی بدن فرد و نوع پوست او وابسته خواهد بود.

روند بهبود زخم‌ها در افرادی که تمام مراقبت‌های بعد از عمل را به دقت انجام دهند، تا حدود ۳ یا ۴ ماه بعد از جراحی از سوتین طبی استفاده کنند و در انتخاب بهترین جراح پروتز سینه عملکرد خوبی داشته باشند سریع‌تر خواهد بود. به مرور زمان زخم‌های ناشی از برش سینه کم رنگ‌تر و محوتر می‌شود. انجام ماساژ‌های مناسب در کاهش دوره نقاهت و بهبود زخم‌ها اهمیت فراوانی دارد. زخم‌های ناشی از پروتز سینه به مدل‌های مختلفی تقسیم می‌شود.

  • زخم‌های هیپرتروفیک: این زخم‌ها دارای ظاهری برآمده و قرمز هستند و فرد ناچار به تحمل درد خفیف و خارش است.
  • زخم‌های کلوئیدی: این زخم‌های نیز برآمده و قرمز هستند. اما گسترش آن‌ها در مقایسه با زخم‌های نوع اول بیشتر بوده و دردناک‌تر هستند.
  • زخم‌های انقباضی: این نوع زخم‌ها حالتی مانند سوختگی ایجاد می‌کنند. در صورتی که بافت پستان از بین برود، احتمال بروز این زخم‌ها بیشتر است.

راه‌های ترمیم جای زخم بعد از پروتز سینه

  • استفاده از کرم‌های ترمیم‌کننده
  • استفاده از پانسمان مصنوعی
  • استفاده از لیزر فرکشنال
  • ماساژ ملایم
  • استفاده از سوتین‌های طبی
  • دوری از تماس مستقیم با نور خورشید

سرطان سینه و پروتز سینه

در صورت ابتلا به سرطان سینه امکان پروتز وجود دارد؟

بانوانی که به سرطان پستان مبتلا می‌شوند برای درمان یا پیشگیری از نفوذ توده سرطانی به سایر نقاط بدن ناچار به انجام جراحی ماستکتومی یا تخلیه جزئی و کلی پستان هستند. این جراحی می‌تواند اعتماد به نفس فرد را از بین ببرد. خوشبختانه پیشرفت‌های حوزه پزشکی فرصت‌هایی ایجاد کرده که می‌توان‌ امید به زندگی و نشاط این افراد را افزایش داد. ترمیم و بازسازی سینه روشی کاربردی برای احیای پستان در این افراد است.

فراموش نکنید که امکان ترمیم و بازسازی سینه بلافاصله بعد از ماستکتومی یا اتمام دوره نقاهت آن وجود دارد. اما افرادی که در دوره شیمی درمانی یا رادیوتراپی قرار دارند، کاندید مناسبی برای این عمل نیستند. بهتر است مصرف سیگار را کاملا قطع کنید زیرا دخانیات تاثیر منفی بر نتیجه عمل دارد. بر اساس تمام موارد گفته‌شده متخصصان زیبایی حدود دو سال بعد از عمل ماستکتومی را بهترین زمان برای کاشت پروتز می‌دانند.

بهترین جراح پروتز سینه باید در سابقه کاری خود گزینه‌های جراحی‌های موفق را پشت سر گذاشته باشد و از نشان دادن آن به مخاطبان خود نگرانی نداشته باشد. حتی باید نتایج چند سال بعد از جراحی زیباجوها و بیماران خود را نیز در معرض دید مخاطبان خود قرار دهد. به این ترتیب صداقت خود و حرفه‌ای بودنش را اثبات می‌کند.

بهترین جراح متخصص زیبایی سینه در تهران :

شما میتوانید با مراجعه به سایت رسمی دکتر علی الماسی به عنوان بهترین جراح زیبایی سینه در تهران از شرایط خود مطلع شده و در صورت تمایل و صلاحدید، زیبایی دو چندان اندام را به خودتان هدیه دهید.

دیگر مقالات مفید پیکرتراشی:

مراقبت‌های بعد از جراحی پروتز سینه

هر آنچه در مورد پروتز سینه برند موتیوا نیاز است بدانید

عوارض جراحی پروتز سینه و راه کارهای جلوگیری از آن

تفاوت عمل پروتز سینه و لیفت سینه، کدام روش برای من مناسب‌تر است؟

11 پاسخ

  1. با تشکر از شما برای انتشار این مقاله جذاب و کارآمد درباره جراحی زیبایی و پروتز سینه. خوندن این مطلب برای من بسیار مفید بود و نگاهی جامع به جنبه‌های مختلف این موضوع رو ارائه داد. زحمات شما در ارائه اطلاعات به‌روز و توضیحات کامل در مورد جزئیات فنی و روند درمانی، بسیار قابل تقدیر است. بسیار ممنونم🙏😍

  2. سلام مقاله فوق العاده ای بود ممنونم بابت سایت عالی تون واقعا جواب همه سوالاتم رو پاسخگو بود👌

  3. سلام
    سلام میشه راه نمایی کنید ؟ چه مدت بعد بارداری برای پروتز سینه اقدام کنم

  4. سلام من یاسگی زود رس گرفتم و سینه هام خیلی خیلی کوچک هستن آیا میشه با دارو سایز سینه ها را بزرگ کرد

  5. پستان ها به صورت طبیعی رشد کنند و بزرگ بشن خیلی بهتر از اینه که غیر طبیعی به سینه ها فرم بدیم.

  6. سلام من عمل رحم کردم رحم را بیرون آوردن میخوام بدونم چه قرصی واسه بزرگ کردن سینه میتونم استفاده کنم در حالی که هم میگرن عصبی دارم هم جسارت یبوست ممنون میشم راهنماییم کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *